Meewerken

Meewerken

Bent u na het lezen van al deze informatie enthousiast geworden, dan zijn er verschillende manieren waarop u kunt meewerken.

U helpt ons door te bidden voor de verschillende werkzaamheden van Stichting GBYH.

We zijn op zoek naar meer plaatsen om ons werk te kunnen presenteren. Ook zijn we op zoek naar scholen die actie voor stichting GBYH zouden willen voeren. Wilt u met ons meedenken hierover? Wanneer u een gelegenheid weet, dan horen we het graag van u!

Vrijwilligerswerk Kenia

Sinds de oprichting van stichting GBYH zijn er meerdere vrijwilligers naar Kenia geweest.

Als vrijwilliger bij stichting GBYH in Kenia kunt u meehelpen bij de verschillende lopende projecten. Wat de vrijwilligers zoal gedaan hebben in de afgelopen jaren is: bijles geven op de Elim Star Academy, gymles of computerles geven op de GBY High School, helpen bij administratie, meehelpen bij de Homes, inkopen doen op de markt, het organiseren van een ‘free clinic day’, of schilderwerk. Deze verschillende activiteiten hangen af van de periode waarin een vrijwilliger naar Kenia komt.

De minimale periode voor vrijwilligerswerk is één maand ook stellen wij de eis dat je minimaal 18 jaar moet zijn om als vrijwilliger naar Kenia te kunnen gaan. Als vrijwilliger verblijf je in een gastenverblijf in Kitale.

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk in Kenia? Neem dan contact met ons op.