Educate a Child Fund

Educate a Child Fund

God Bless You Homes Kenia heeft het Educate a Child Fund (EACF) opgericht. De doelstelling van het EACF is om wezen en kinderen uit arme gezinnen de mogelijkheid te bieden onderwijs te volgen op de Elim Star Academy. Vandaag de dag worden 45 basisschoolleerlingen ondersteund door EACF. Daarnaast biedt het fonds ook ondersteuning aan 22 leerlingen in middelbaar onderwijs en op de universiteit.

EACF wordt gefinancierd door schenkingen en voornamelijk Keniaanse sponsoren die het fonds of een leerling ondersteunen. Jaarlijks worden er fondsenwervingsactiviteiten in Nairobi en Kitale georganiseerd. Ook vanuit Nederland kan men EACF steunen door het geven vanĀ een maandelijks of eenmalig bedrag.

In onze nieuwsbrief van 2022 kunt u een prachtig verhaal lezen van Claire Kirui. Een alumni, van de Elim Star Academy, die mede dankzij EACF onderwijs heeft ontvangen en zo verder mocht doorgroeien naar jong volwassene met een hoopvolle toekomst. In de nieuwsbrief van 2023 leest u overĀ Nehemiah Wachira Wahome, tevens een inspirerend verhaal waaruit blijkt wat een uitgestrekte hand naar een kind in nood kan doen.