Open Heaven Prayer Mountain

Open Heaven Prayer Mountain

Op 2 april 2006 is het Huis van Gebed op Kapkoi geopend. In de loop van de jaren is het een multifunctioneel gebouw geworden dat de lokale gemeenschap op vele manieren dient. 

Door de uitbraak van covid-19 is het Huis van gebed ook een periode gesloten geweest. Nadien is het Huis van Gebed heropend en hernoemd: Open Heaven Prayer Mountain

Heden vinden allerlei activiteiten plaats in het gebouw. Kerkdiensten, Bijbelstudies, gebedssamenkomsten, maar ook conferenties en gemeenschapsactiviteiten. Hiermee vervult de Open Heaven Prayer Mountain een belangrijke samenbindende factor in de lokale gemeenschap en de geloofsbeleving van velen.

Ook kan men voor langere periode bij de Open heaven prayer mountain verblijven om te bidden &  vasten. Rondom de kerk is een prachtige tuin aangelegd, die ruimte biedt voor bezinning en gebed. Daarnaast zijn er zowel prive als gedeelde gastenverblijven beschikbaar. En er is een eenvoudige keuken waar gasten gebruik van mogen maken.

We ontvangen regelmatig mooie getuigenissen van ervaringen met God die bezoekers hebben tijdens hun verblijf bij de Open Heaven Prayer Mountain. Bent u geïnteresseerd in deze getuigenissen? Klik dan op onderstaande button om verder te lezen. [In het engels].