God Bless You Homes op televisie!

God Bless You Homes op televisie!

Aanstaande zondag, 20 oktober rond 11.50 uur (herhaling op zaterdag 26 oktober rond 11 uur) is God Bless You Homes op televisie. Gaat u kijken!?

In het programma “Ik zou wel eens willen weten” bij RTL4, kunt u zien welke nieuwe plannen God Bless You Homes heeft.

Samen met het bedrijf Growpact Kitale zijn we van plan om een vakopleiding te starten voor boeren, jongeren en werknemers van agrarische bedrijven. In Kenia is er een enorme behoefte aan vakgerichte scholing, met name in de agrarische sector. Wij denken dat wij daar samen met Growpact een goede bijdrage aan kunnen leveren. Achter Growpact staat het Nederlandse bedrijf Viscon in
‘s-Gravendeel. Daar zijn de tv opnames gemaakt.

Het theoretische onderdeel van het onderwijs gebeurt op ons terrein in Kapkoi bij Kitale. Zoals u weet hebben we daar onder andere een High School. Growpact ligt op wandelafstand, daar zullen de mensen praktijktraining krijgen.

De  High School lokalen zijn geschikt voor meer onderwijs en we hebben het plan om in samenwerking met Wilde Ganzen een nieuw multifunctioneel gebouw neer te zetten. Dit gebouw zal gebruikt worden als keuken en kantine, lesruimte en voor nog veel meer activiteiten met de lokale gemeenschap. Tevens komt er een laboratorium en een bibliotheek.

Kijkt u mee!

Reacties zijn gesloten.